Virágküldés

 

Mi a virágküldés előnye?

A virágküldésnek számtalan előnye van, de mi most csak a legfontosabbakat emelnénk ki. Természetesen Rád bízzuk a döntést, de érdemes elgondolkodnod rajta, hogy legközelebb, ha virágot szeretnél ajándékozni, akkor inkább ezt a megoldást válaszd.

A virágküldés legnagyobb előnye, hogy akkor is adhatsz virágot szerelmednek, édesanyádnak, vagy egy rokonnak, ha távol van tőled. Előfordulhat, hogy egy másik városban él, vagy csak egyszerűen nincs időtök találkozni, de a csokor, amit átnyújtanál neki, így is megérkezik hozzá, és tudni fogja, hogy gondolsz rá. Emellett a meglepetés is a virágküldés mellett szól, hiszen ha a megajándékozott nem is számít rá, és egy hatalmas virágcsokrot talál a munkahelyén, rajta a neki címzett üdvözlőkártyával, akkor biztos lehetsz benne, hogy hatalmas örömet okoztál neki.

Válaszd a virágküldést és bennünket! Segítségünkkel gyönyörű csokrokat ajándékozhatsz bárkinek, és ehhez csak fel kell venned velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Figyelem, sajnos a napi szintű áremelések miatt, a csokrok,koszorúk árát megerendelésedkor a visszaigazolásban tudjuk feltüntetni a napi árfolyammal számolva! Igyekszünk tartani a képeknél feltüntetett árakat ,de egyes virágoknál ez nem lehetséges! Megértéseteket köszönjük!

 

Küldj virágot, vagy vedd át otthon. Írd be a választott virág kódját és a futár kiszállítja.
  1. Visszaigazolunk email-ben,
  2. utalod az összeget és
  3. mi szállítjuk is a csokrot!
 
  Egyedi rendelés esetén kérd árajánlatunkat !
Ha nem világos valami hívj bátran: 
+36 70/382-43-94 
email: zeavirag@gmail.com 
Küldd el NEKI most!
A csokor képén látható rákattintás után.